-50%

Zito Khaki Overknee

DKK 197,00
DKK 397,00

Eller:

på lager
  • Str 36

  • Levering 1-3 hverdage
  • 30 dages fuld returret
  • Fragt fra 35 kr
Vi sender pakker om  

Byd varmt velkommen til disse skønheder! Denne sæsons musthave overknee støvler! Der er strech i støvlerne, så de kan gi sig & passes af de fleste. Modellen på billedet lægge måler ca 38cm. perfekt til alt outfit & har den skønneste pasform. Man kan ikke leve uden disse unikke støvler! Super behagelige at have på & gå i. Der er snørre bagpå, som kan justeres. Lækkert blødt foer i. Farve: Khaki. Almindelig i størrelsen.

Fragt fra 35kr med GLS pakkeshop. Køb over 800kr får gratis fragt (i Danmark). Bestillinger bliver sendt alle hverdage hvis der bestilles inden kl 16.00.

Du har altid 30 dages returret når du handler hos Rosemica

Vores kunder siger

PERFEKT

en fantastisk service og super lækre vare Er ikke sidste gang jeg handler her ❤️😊Og meget hurtig levering Så gennemført det hele

Lise

Fantastisk service!

Har handlet en del gange hos Rosemica, både på deres hjemmeside og til diverse outletmesser. De har en fantastisk kundeservice, nogle super søde medarbejdere og noget lækkert tøj i god kvalitet, til billige penge! Kan klart anbefales!

Mie

Fantastisk unikt tøj til de bedste priser

Rosemica har smukt og unikt tøj til en hver smag. De får ofte nye varer der sikrer, at man hver gang man besøger rosemica.dk fristes til at hive pungen frem. De har altid til fantastiske priser og yder en kundeservice der sikrer kunden det aller bedste

Line